Vi älskar hår, skönhet och människor, det är därför vi gör det vi gör.

Piruettes affärsidé är att erbjuda det bredaste utbudet av tjänster och produkter för hår och skönhet till hela familjen. Här kan du som kund hos oss ta en paus i vardagen och sätta guldkant på tillvaron och bli lite extra ompysslad, eller bara droppa förbi på en snabb klippning. Barn i alla åldrar är varmt välkomna till salongen som erbjuder en mysig lekhörna med underhållning. Det ska vara kul att komma till frisören och därför har vi utformat salongen för att passa alla våra kunder.  Genom att kombinera en lång erfarenhet med att ständigt vara uppdaterad med de senaste trenderna, teknikerna och materialen erbjuder vi dig en helhetsupplevelse som gör dig lite vackrare och gladare. Vi vårdar och stylar med ambition att ta fram det bästa av dig själv. Piruettes frisörer tar väl hand om dig!

Jobba hos oss

Vi söker frisörer som älskar sitt yrke och erbjuder sina kunder den absolut bästa salongsupplevelsen förenat med proffessionellt handlag. Hos oss får du en trygg arbetsplats där du erbjuds bra utvecklingsmöjligheter både kvalitativt som kreativt. Vårt fokus är att alltid sätta kunden i centrum, vi vill därför att du skall vara en duktig och engagerad frisör som möter både kunder och kollegor med respekt och bidrar till en god stämning.

Piruette söker just nu duktiga, välutbildade frisörer.

Välkommen med ditt CV och ansökan till ansokan@piruette.se.

väntrummetMiljö

Vi har utformat våra lokaler för att skapa en trivsam miljö där du som kund ska får en avkopplande upplevelse när du gör din behandling hos oss. Dessutom är vi barnvänliga. För våra små kunder har vi en mysig barnhörna med leksaker, serietidningar och tv-underhållning. Hos oss är hela familjen välkomna, stora som små.

familjÖronhåltagning

Vi utför öronhåltagning med Blomdahls certifierade, hudvänliga produkter och har särskild erfarenhet av barn och kan erbjuda dubbel håltagning samtidigt.

Färgbehandlingar

På Piruette arbetar vi bara med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar, därför har vi valt att använda Wella Professionals färgssystem. Vi eftersträvar att alltid hålla oss ajour med dem senaste hårtrenderna. Därför går vår personal på externa utbildningar och visningar hos Wella Professionals för att kunna leverera det bästa färgresultatet för våra kunder.

Piruetts skyltfönster

Färgbehandlingar utöver det vanliga

Illumina Color och Koleston Perfect Innosense är två exklusiva hårfärger, speciellt framtagna för den medvetna kunden som letar efter något mer i sin färgbehandling. Illumina Color ger ett naturligt resultat med en skimrande färg och finns både som toning och färg. Koleston Perfect Innosense innehåller en allergireducerande formula som är mildare för dig och ditt hår. När vi behandlar ditt hår med Illumina Color eller Innosense tillkommer en extra kostnad, priserna på prislistan gäller vår vanliga färg och toning.

Illumina Color - Naturlig skimrande hårfärg

Illumina Color är Wella Professionals senaste genombrott och den största teknologiska innovationen på 20 år, som får ditt hår att uppnå enastående ljusreflektioner. Illumina Color förser håret med förstklassigt skydd genom den patenterade Microlight-teknologin som skyddar hårstrånas yttre skikt så att de behåller sin klarhet. Den ger överlägsen ljusreflektion och upp till 100 % bättre täckning av grått hår med ett skimrande färgresultat. Detta gör att ljuset kan passera igenom och belysa naturliga färgskiftningar inifrån - vid alla slags ljus. 

Innosense - Allergireducerande hårfärg

Som industriledare inom salongsfärg är Wella Professionals, stolta över att presentera Koleston Perfect Innosense, det första varumärket inom professionell hårfärg formulerad med ME+, en revolutionerande färgämnesmolekyl som ger minskad risk för att utveckla allergi, men med full permanent färgprestanda. Täcker 100% grått hår.